Novinky 2017

Nezahaľáme a pripravili sme pre Vás opäť nové chute a kombinácie: VEGAN RAW KARI  7,50 € /500ml (1, 6) Polievka z domácej kari pasty s baby kukuričkou, chilli, cukrovým hráškom, koriandrom, hubami, a lichee, zjemnená kokosvým mliekom   TOM YUM KUNG – 3,00...

Valentín 2017

V termíne od 10 -14.2 si môžete vybrať z týchto exkluzívnych setov : Valentine SET – 30€ Maki: losos 6ks, uhorka 6ks Nigiri: kreveta 2ks, úhor 2ks Uramaki: California 6ks,Shiro 6ks Futomaki: Fresh 8ks   VALENTINE DELUXE – 50€ Special roll California...

Silvester 2016

Sushi na vašu Silvestrovskú PARTY !!! Aj tento rok vám sushi donesieme priamo na silvestrovskú žúrku. Vyberte si z 3 setov podľa počtu vašich hostí. Vaše objednávky na Silvestra prijímame 29. a 30.12, počas silvestrovského dňa ich budeme už len pripravovať.. Píšte...

Filetovanie tuniaka v priamom prenose :)

Pri našom podnikaní si radi vyberáme tých najlepších dodávateľov. So spoločnosťou METRO spokojne spolupracujeme už niekoľko rokov. Čerstvosť surovín, vysoká kvalita servisu, dobré ceny a profesionálny prístup. To je to, čo nám vyhovuje. Preto keď nás naši partneri z...

Kokosovo-čokoládová BOUNTY raw torta

Kokos je jedna z mojich najobľúbenejších ingrediencií. Mám rada mladý kokos, kokosovú vodu, kokosové mlieko, strúhaný kokos, dokonca na dekorácie využijem aj kokosový “obal”. Ideálne. Preto sa mi svojho času zdalo úplne prirodzené premýšľať o tom, ako vytvoriť...

Dokonalé spojenie jedla a vína v TATAMI

Navaríte jedlo, o ktorom si myslíte, že je skvelé, pretože ste do neho vložili celého seba- svoju energiu, lásku, šikovné ruky, kvalitné ingrediencie. Jedlo dáte ochutnať svojim známym a následne aj niekoľkým desiatkam zákazníkov. Všetci uznanlivo pokyvujú hlavami,...

Recept na citrónovú tortu s agarom a jesenným ovocím

Poznáte agar? Je to prášok vyrobený z morskej riasy, objavený v Japonsku. Táto riasa má po zmiešaní s vodou tendenciu zhustnúť a preto sa na celom svete využíva na výrobu koláčikov, ktoré majú mať želatínovú konzistenciu. Jeho výhodou je, že je to čisto prírodný...

Degustačné MENU pre vzácnych hostí z TAIWANU

Najzaujímavejšie na práci v gastronómii je, keď dostanete možnosť spolupracovať s inými výbornými kuchármi na projekte, kde je dovolené experimentovať bez zväzovania rúk. Je to príležitosť vyjsť zo svojho zabehnutého stereotypu, vyskúšať si recepty, ktoré ste doteraz...

Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania, navigáciu a ďalšie funkcie. Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vaše zariadenie. !

Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania, navigáciu a ďalšie funkcie. Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vaše zariadenie.

Close